Haber > inovasyon atölyesi > Özdilek Tekstil inovasyon Atölyesi Çalışmaları Başladı – Salih Keskin

Özdilek Tekstil inovasyon Atölyesi Çalışmaları Başladı – Salih Keskin

inovayon fikirleri ortaya çıkarmak arge ve tasarımın en önemli ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Özdilek Tekstil arge ve tasarım çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor ve potansiyeli olan konuları analiz ederek kendi alanından yeni fikirleri ortaya çıkarıyor. Özdilek Tekstil her projesinde inovasyon örnekleri üzerinden hareket ederek yeni projeler yaratma konusunda yaşadığı zorlukların üstesinden gelmeyi başardı. inovasyon Atölyesi bu açıdan beklentileri tam olarak karşıladı diyebiliriz.

Özdilek Tekstil inovasyon atölyesi

inovasyon ürünleri için beyin fırtınası ilk akla gelen çözüm olarak bilinse de bu konuda pek çok teknik bulunmaktadır. inovasyon atölyesi Bilen Patent iş ortaklarından inovasyon danışmanı Salih Keskin tarafından gerçekleştirildi. Kültür Üniversitesi öğretim üyesi olan Salih Keskin inovasyon alanında kaleme aldığı kitapları ile tanınıyor. Özdilek Tekstil geliştirme ekibinin katılımı ile potansiyel konular masaya yatırıldı. Sadece arge ve tasarım bölümlerinin katılımı ile değil Özdilek Tekstil bünyesindeki tüm bölümlerden çözümler tarandı. Pek çok konu başlığı belirlendi ve detaylandırıldı.


Özdilek Tekstil inovasyon fikirleri ve sonuçları

Özdilek Tekstil inovasyon atölyesi öncesinde sahip oldukları potansiyel konuları tespit etmek için kendi içlerinde hazırlık çalıştayı gerçekleştirdiğini ve burada ortaya çıkan potansiyel fikirleri inovasyon atölyesine getirdiklerini dile getirdiler. inovasyon atölyesi sonucu ortaya çıkacak projeler için heyecanlı olan ekip yapılan çalışmalardan oldukça memnun ayrıldı.

inovatif projeler Özdilek Tekstil için Ana Hedef

Özdilek Tekstil Arge ve Tasarım Merkezlerinin çalışmalarının çıktısı olacak ürünlerin inovatif olmasını oldukça önemsiyor. Bunu gerçekleştirmek için inovasyon atölyesinin oldukça faydalı olduğunu dile getiren şirket yetkilileri bir sonraki atölye için şimdiden heyecanlı olduklarını söylediler. Bilen Patent ekibi ile yapılan atölyede ortaya çıkarılan potansiyel projeler herkesi memnun edici düzeyde.

inovasyon yapma teknikleri tartışıldı

Özdilek Tekstil Arge ve Tasarım projelerinin araştırma safhalarında çok dikkatli şekilde yapılması beklenen beyin fırtınası faaliyeti için inovasyon teknikleri özel önem arz etmektedir. Bu konuda bilinen tekniklerin tekrar güncellenmesi inovasyon atölyesinin önemli kazanımlarından birini gerçekleştirdi.


Özdilek Tekstil inovasyon Atölyesi Çalışmaları Başladı - Salih Keskin inovasyon atölyesi

Sıkça Sorulan Sorular

Patent, Ar-Ge nin çıktısı ve sigortasıdır.

Yurt içinde araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunan ve en az 15 tam zaman eşdeğer Ar-Ge personeli istihdam eden, yeterli Ar-Ge birikimi ve yeteneği olan birimlerdir.

Yurt içinde Tasarım faaliyetlerinde bulunan ve en az 10 tam zaman eşdeğer Tasarım personeli istihdam eden, yeterli Tasarım birikimi ve yeteneği olan birimlerdir.

İnovasyon atölyesi ile firmanın rekabet güçlerini arttırmak için inovasyon yapmaları öğretilirken; maliyetlerin azaltılması, eni ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi, ürün ve hizmet kalitesinin artması üzerine inovasyon yapmaları sağlanmaktadır.

Özdilek Tekstil arge merkezi kurulumunu Bilen Patent / Univation danışmanlığı ile gerçekleştirmiştir ve arge merkezi yönetim çalışmalarına devam etmektedir.

Özdilek Tekstil patent başvurusu yapmaktadır. Bilen Patent danışmanlığı ile yürütülen süreçler devam etmektedir.